Aukioloajat

Perjantai 20.10. klo 10 – 17, vain ammattilaisille
Lauantai 21.10. klo 10 – 18, ammattilaisille ja kuluttajille
Sunnuntai 22.10. klo 10 – 18, kuluttajille

Untitled-8

Hei opiskelija!

Beauty pro on tarkoitettu myös kosmetologi-, kosmetiikkaneuvoja-, estenomi-, maskeeraaja-, meikkaaja- ja jalkojenhoitajaopiskelijoille.

Hyvä opettaja!

Ilmoita meille ryhmäsi opiskelijoiden lukumäärä, me lähetämme tarvittavat rekisteröitymiskoodit kaikille. Tulkaa ryhmänä vierailemaan messuilla perjantaina 20.10! Lähetä viesti tuula.sipila(at)messukeskus.com. Koodien lähettäminen aloitetaan elokuussa.

Kauneusalan ammattilaiset rekisteröityvät messuille maksutta

Rekisteröityminen messuille edellyttää henkilökohtaista rekisteröitymiskoodia, jonka Messukeskus lähettää sähköpostitse omille ammattilaisrekistereilleen. Myös tapahtumassa mukana olevat yritykset lähettävät asiakkailleen sähköisiä eKutsuja. Rekisteröinti oikeuttaa käyntiin myös I love me –messuilla.

Jos olet alan ammattilainen ja olet vieraillut aiemmin I love me -tapahtuman ammattipuolella, saat todennäköisesti kutsun ja koodisi elokuussa.

Jos olet ammattilainen, etkä saa rekisteröitymiskoodia, on sinulla mahdollisuus ilmoittautua tapahtumaan alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Käsittelemme tulleet ilmoittautumiset elokuusta lähtien viikoittain.

 

Tästä ilmoittautumislomakkeeseen

 

Huomioithan, että sinun tulee saada oma rekisteröitymiskoodisi 17.10. 2017 mennessä, jotta pääset vierailemaan tapahtumassa ilmaiseksi. Muussa tapauksessa sisäänpääsylipun hinta on 30 €. Sisäänpääsylippua ostettaessa ammattilaisuus on todistettava esim. käyntikortilla tai tutkintotodistuksella.

 

Voit rekisteröityä kävijäksi, jos olet saanut henkilökohtaisen koodisi.

Rekisteröidy tästä

 

HUOM! Muista tulostaa tai tallentaa rekisteröitymisen yhteydessä näytölle ilmaantuva rintakortti ja ottaa se mukaasi tapahtumapäivänä. Rintakortti toimii sisäänpääsylippuna tapahtumaan. Voit myös tallentaa rintakortin omalle koneellesi tulostamalla siitä pdf-version. Rintakorttia ei voi lukea puhelimen näytöltä. Varaudu todistamaan ammattilaisuutesi (esim. tutkintotodistus, käyntikortti tms.).