Tapahtuma juuri sinulle!

Oletko kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, jalkojen hoitaja, jalkaterapeutti, kampaaja, meikkaaja, maskeeraaja, kynsi- ja ripsiammattilainen tai estenomi? Tämä tapahtuma on juuri sinulle! Toivotamme tervetulleeksi myös alan yrittäjät, hoitolan omistajat, sisäänostajat, esteettisiä hoitoja tekevät lääkärit ja hoitajat sekä alan opiskelijat ja opettajat.

Aukioloajat

  • Perjantai 20.10. klo 10 – 17, vain ammattilaisille
  • Lauantai 21.10. klo 10 – 18, osa alueesta auki myös I love me -tapahtuman yleisökävijöille ja osa on edelleen rajattu vain ammattilaisille.
  • Sunnuntai 22.10. klo 10 – 18, kuluttajille, avoinna vain tapahtuman yleisöpuoli

Untitled-8

Hei opiskelija!

Beauty pro on tarkoitettu myös kosmetologi-, kosmetiikkaneuvoja-, estenomi-, maskeeraaja-, meikkaaja- ja jalkojenhoitajaopiskelijoille. Kampaajaopiskelijoille suunnattua tarjontaa on I love me –tapahtuman puolella sekä Schwarzkopfin ammattilaisseminaarissa.

Hyvä opettaja!

Ilmoita meille ryhmäsi opiskelijoiden lukumäärä, me lähetämme tarvittavat rekisteröitymiskoodit kaikille. Tulkaa ryhmänä vierailemaan messuilla perjantaina 20.10! Pyydä rekisteröitymiskoodisi pian, rekisteröityminen on avoinna 17.10. 2017 saakka. Lähetä viesti tuula.sipila(at)messukeskus.com.

HUOM! Kampaajaopiskelijat voivat ostaa 5 euron messulipun, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn I love me -messuille. Lipulla pääsee seuraamaan I love me –messujen ohjelman lisäksi workshopeja ja Schwarzkopf Professionalin tuottamaa ohjelmaa kauneuden ammattilaisille. Lipun voi ostaa I love me –nettisivuilta.

Kauneusalan ammattilaiset rekisteröityvät messuille maksutta

Rekisteröityminen messuille edellyttää henkilökohtaista rekisteröitymiskoodia. Myös tapahtumassa mukana olevat yritykset lähettävät asiakkailleen sähköisiä eKutsuja. Rekisteröinti oikeuttaa käyntiin myös I love me –messuilla ja rekisteröitynyt ammattikävijä pääsee messuille kaikkina päivinä.

Jos olet ammattilainen etkä ole saanut rekisteröitymiskoodia,  voit ilmoittautua alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.
HUOM! Käsittelemme tulleet ilmoittautumiset viikoittain.

 

Tästä ilmoittautumislomakkeeseen

 

Huomioithan, että sinun tulee saada oma rekisteröitymiskoodisi 17.10. 2017 mennessä, jotta pääset vierailemaan tapahtumassa ilmaiseksi. Muussa tapauksessa sisäänpääsylipun hinta on 30 €. Sisäänpääsylippua ostettaessa ammattilaisuus on todistettava esim. käyntikortilla tai tutkintotodistuksella.

 

Voit rekisteröityä kävijäksi, jos olet saanut henkilökohtaisen koodisi.

Rekisteröidy tästä

 

HUOM! Muista tulostaa tai tallentaa rekisteröitymisen yhteydessä näytölle ilmaantuva rintakortti ja ottaa se mukaasi tapahtumapäivänä. Rintakortti toimii sisäänpääsylippuna tapahtumaan. Voit myös tallentaa rintakortin omalle koneellesi tulostamalla siitä pdf-version. Rintakorttia ei voi lukea puhelimen näytöltä. Varaudu todistamaan ammattilaisuutesi (esim. tutkintotodistus, käyntikortti tms.).