Jutta Gustafsberg

Jutta Gustafsberg on pitkän linjan menestynyt yrittäjä. Yrittäjän ajanhallinta pettää usein ja itsensä johtaminen jää taka-alalle stressaavan arjen keskellä. Oma jaksaminen on koetuksella, mutta ajankäyttöä ja tietoista läsnäoloa voi oppia tehostamaan yksinkertaisin keinoin. Beauty Prossa  kuulet  Jutan vinkit yrittäjälle ajanhallintaan ja stressin selätykseen.

Jutan kauneudenhoitorutiinit

Jutta Gustafsberg ei luopuisi elämää helpottavista rakennekynsistä ja kestoripsistä.  Niiden lisäksi arkimeikiksi riittää sutaisu peitepuikkoa silmien alle ja nenän pieliin. Kun pitää kynnet ja ripset kunnossa, näyttää aina huolitellulta, Jutta toteaa ja tunnustautuu nykyisin luonnollisuuden ystäväksi.

”Bioeffect EGF Serum on ehdoton suosikkini. Löysin sen aikanaan Finnairin lennolta ja olen hyvin vakuuttunut sen kosteuttavasta tehosta. Erityisesti talviaikaan, kun iho on kuiva ihoni aivan kuin janoaa tätä tuotetta, jos se pääsee loppumaan. Tuotetta on tosi helppo käyttää ja vain muutama tippa riittää.”

Vastapainoa hiljaisuudesta

Jutta on ollut tunnettu rankoista treeniohjelmista ja hän onkin monesti vienyt oman kehonsa äärirajoille. Liikunta kuuluu edelleen hänen elämäänsä, mutta treenaaminen on nykyisin aiempaa lempeämpää. Luonnossa vietetty aika on noussut myös viime vuosien aikana tärkeäksi osaksi ja Jutta hakee hiljaisuutta kiireisen elämän vastapainoksi. Jutta Gustafsberg on oivaltanut, että omasta mielestä  huolen pitäminen on kaikkein tärkeintä. Jutan nykyisen vireyden salaisuus onkin tietoinen rauhoittuminen ja meditointi.

Tule hakemaan Jutalta vinkit omaan jaksamiseesi, varaa jo nyt kalenteristasi perjantai 19.10. 

Yrittäjä – Hallitse aikaasi ja selätä stressi
Beauty Pron lava.

Lisätiedot